Zapytanie odnośnie skrzypiącej podłogi
- fajnyczarek
Zapytanie odnośnie skrzypiącej podłogi
Witam serdecznie mam takie pytanie, strasznie skrzypi mi podłoga to dębowe deski. Podłoga ma ponad 12 lat, chce ją odnowić we własnym zakresie czy ktoś jest w stanie mi pomóc ewentualnie nakierować w jaki sposób mogę ją zregenerować. Jeszcze jedna sprawa chcę ogrzać podłogę w sensie wstrzyknąć albo styropian albo jakiś inny materiał do ogrzania. Czy macie jakieś sugestie ?
Re: Zapytanie odnośnie skrzypiącej podłogi
Polecam układanie parkietu w tej firmie- parkietypanele.pl. Ja jestem zadowolony.
Re: Zapytanie odnośnie skrzypiącej podłogi
Ponawiam pytanie czy deski są położone na legarach !?
Za mało informacji pan podał , przez to odpowiedzi mogą być ogólnikowe i różnorodne .
Przykładowo. Jeśli podłoga i legary są w dobrym stanie można przerzucić deski na drugą stronę i międzyczasie zająć się ogrzewaniem podłogi .
Możliwe że wystarczy tylko dobić gwoździe i wstrzyknąć gdzie nie gdzie piankę i już możemy zapobiedz skrzypieniu. dech.
Proszę o podanie dokładniejszych informacji lub o kontakt w celu rozwiązania problemu.
Kontakt na priv lub po kliknięciu linka z mojego podpisu .
Pozdrawiam
Michał
5parkiet.pl
Za mało informacji pan podał , przez to odpowiedzi mogą być ogólnikowe i różnorodne .
Przykładowo. Jeśli podłoga i legary są w dobrym stanie można przerzucić deski na drugą stronę i międzyczasie zająć się ogrzewaniem podłogi .
Możliwe że wystarczy tylko dobić gwoździe i wstrzyknąć gdzie nie gdzie piankę i już możemy zapobiedz skrzypieniu. dech.
Proszę o podanie dokładniejszych informacji lub o kontakt w celu rozwiązania problemu.
Kontakt na priv lub po kliknięciu linka z mojego podpisu .
Pozdrawiam
Michał
5parkiet.pl
Kompleksowe usługi parkieciarskie. Lider w swoim regionie.
Zapraszamy na naszą stronę http://5parkiet.pl
Zapraszamy na naszą stronę http://5parkiet.pl